zwaargewond na motorongeluk, genezen door God

1
2392

hier volgt het persoonlijk verhaal van Bert van Zomeren over wat volgens de behandelend artsen onmogelijk was, maar toch is gebeurd!

Invaliditeit na ongeluk

In oktober 2001 kreeg ik een ongeval met de motorfiets. In eerste instantie leek het erop dat het letsel meeviel. Ik kon niet op mijn linkerbeen staan en had veel pijn in mijn onderrug. Collega’s hielpen me uit mijn motorkleding en brachten me thuis. Toen na twee dagen de pijn en problemen groter werden, bezocht ik de huisarts. De diagnose luidde: ”verrekte en gescheurde spieren in de onderrug”. Al snel bleek echter dat de problemen toch groter waren en werden allerlei specialisten bezocht.

Na enkele jaren en vele onderzoeken bij specialisten door het hele land bleek dat het SI-gewricht ingescheurd was en allerlei banden en pezen in het bekken verrekt of ingescheurd waren. Hierdoor was de stabiliteit van de onderrug (en daarmee van het hele bovenlichaam) onvoldoende.
Door deze instabiliteit ontwikkelde zich ook nog in hoog tempo artrose aan twee tussenwervelschijven in de onderrug. Ook waren zenuwbanen beschadigd, wat resulteerde in gevoelloosheid van het hele linkerbeen. Uiteindelijk werd ik voor 100% arbeidsongeschikt verklaard en kwam ik thuis te zitten.

lees het complete verhaal …

1 REACTIE

  1. Hallo Bert,

    Ik las je verhaal en wat fantastisch dat je genezen bent door God! Zelf zit ik met een groot probleem.
    Al meer dan 2 jaar heb ik door eens te harde ontlasting (die nu goed is) pijn aan mijn anus. Ik gebruik Oxycodone als pijnstiller met heel veel bijwerkingen. Ik ben 2 keer geopereerd en heb veel ziekenhuizen en pijnklinieken bezocht. Ik heb me scheel gebeld naar noodposten, apothekers. Bovendien heb ik al 3 jaar last van oorsuizen. Ik ga binnenkort weer naar een pijn poli. Mijn leven is lood en loodzwaar geworden. Ook bid ik elke dag en ben vaak wanhopig, omdat ik gekort ben in een hoop dingen, ik kan moeilijk zitten, ben kortademig geworden door die pijnstillers. Bert zou jij me raad kunnen geven, ik ben er vaak doorheen!

    Bij voorbaat dank!

    Ben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in