wie ben ik en waarom deze website?

3
10051

Ik zal me eerst even aan de bezoeker van de site voorstellen. Mijn naam is Sander Noorman, leeftijd 60 jaar.

Ik ben alweer 31 jaar getrouwd met Tjitske en we hebben 3 fijne kinderen, Jozef (1998), Esther (2001) en ons onverwachte cadeautje Hannah (2012). Mijn werkzaamheden spelen zich af bij het KNMI, waar ik werkzaam ben in de ICT.

ZOEKTOCHT NAAR GOD

Dat is de titel van deze website. Bij zo’n titel denk je aan iemand die alle godsdiensten en filosofieën naspeurt op zoek naar de waarheid. Iemand die beslist wil weten wat het doel van zijn leven is. Maar als ik heel eerlijk ben ben ik niet die persoon geweest. Ik was totaal niet op zoek. Voor mij had het leven maar één doel: genieten maar! Neem het leven en haal er uit wat er in zit. Denk verder niet na. Pluk de dag!

MAAR ..

Waarom dan deze site? Dat is een goede vraag. Soms gaat je leven, door diverse gebeurtenissen en ontmoetingen, over op een ander spoor. Een spoor waarvan je nooit verwacht had dat jij er nog eens op terecht zou komen. Geloven dat is niks voor mij, zo dacht ik vroeger. Een strak leven waarin niets mag, je aan allerlei geboden en wetten houden, wie wil dat nou? Ik niet! En bovendien, er is helemaal geen God. Dus waarom zou je je met zoiets bezig houden. Totaal nutteloos, ja misschien voor mensen die dat nodig hebben, maar niet voor mij!

Maar hoe kan het dan dat ik toch veranderd bent? Daarover gaat deze site! Lees dus verder!

3 REACTIES

  1. indrukwekkende getuigenis, Sander ! en goed om het te delen via dit medium, bereikbaar voor iedereen die het wil lezen en misschien wel z’n koers verlegt !

  2. Mooie wijsheden heb je opgedaan in het leven Sander. Fijne gozer en prettig persoon ben je ook om mee samen te werken. Respect dat je jouw levensverhaal wilt delen met iedereen op deze wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in