nieuwsgierig

0
2134

Mijn broers hadden intussen wel in de gaten dat ze me maar beter met rust konden laten, en dat deden ze dan ook. Toch waren ze absoluut veranderd. Ze zaten helemaal vol van hun geloof en hadden kennelijk iets ontdekt van enorme waarde. Ik kende ze natuurlijk heel goed en begreep het allemaal niet. Ik werd toch wel een beetje nieuwsgierig

Stiekem ging ik toch eens lezen in de boeken die ze me geadviseerd hadden. En dat werd het begin van een ontdekkingstocht. Het ging absoluut niet van de ene op de andere dag, maar geleidelijk begon ik een andere kijk op de dingen te krijgen. Het was toch allemaal wel even anders als ik dacht. Ik wist totaal niet waar het in de bijbel over ging, en over Jezus had ik al helemaal geen gedachten. Maar stukje bij beetje begon mijn beeld van het geloof bij te draaien.

Toch mocht niemand weten dat ik hiermee bezig was. Toen mijn broer en ik in Zwolle door de stad liepen stopte hij bij een christelijke boekenkraam. Ik schaamde me nog zo voor die dingen dat ik op dat moment op 20 meter afstand van hem bleef staan, stel je voor zeg dat iemand mij daar zag.

Maar het veranderingsproces ging door, Het werd eigenlijk een ontdekkingstocht naar een wereld die ik helemaal niet kende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in