conclusies

3
2368

De gebeurtenissen die ik hiervoor beschreven heb liggen alweer ver achter me. Terugdenkend ben ik ervan overtuigd dat als ik niet behoorlijk in de ellende was komen te zitten, ik nooit open was gaan staan voor het geloof (wat is dat toch dat een mens eerst moet vastlopen voordat hij gaat nadenken). Daarom ben ik op een bepaalde manier wel dankbaar voor deze problemen, ze hebben me op het spoor van God gezet.

Ook de omkeer in het leven van mijn broers heeft me behoorlijk aan het nadenken gezet. Ik kende ze, het waren totaal geen zwevers of iets dergelijks. En toch was daar die verandering, dat prikkelde me.

Het leven met God is een dimensie waarvan ik nooit weet heb gehad, die altijd verborgen is geweest voor mijn ogen. Maar het is wel een heel belangrijke dimensie want het gaat over leven dood. Of we zijn slechts toevalsproducten, óf we zijn geschapen door een persoonlijk God die een plan met ons heeft. Dat maakt een wereld van verschil.

Christen zijn is een dynamisch leven dat een gigantische vreugde en voldoening geeft (en ik vroeger maar denken dat het doods en saai is). Ik zou niet met de rijkste miljonair willen ruilen. Dit is het leven zoals God het bedoeld heeft en het is weggelegd voor iedereen die bereid is zich aan Jezus toe te vertrouwen.

En daarom heb ik deze site gemaakt. Omdat het een leven is dat ik iedereen gun.

3 REACTIES

 1. Mooi om jouw verhaal te lezen. Dank voor het delen. Ik herken veel van mijzelf hierin. Mijn geestelijk denken is door Jezus Christus veranderd maar ook verruimd. Ik heb vlak na mijn bekering een facebookpagina opgezet, Bijbelspreuken. De Heilige Geest heeft mij daarin geleid met een bedoeling. Hou vast aan het geloof in Christus want Hij laat je niet los.

 2. Dank voor je verhaal, het raakt me weer….Ruud, mijn man, die anderhalf jaar geleden stierf, werkte met evangelische lektuur en ook heel graag met dat boekje ‘meer dan een timmerman’ …ook trof me dat, terwijl ik je verhaal las…
  Maar ook hóe kostbaar het is, op deze dag, Goede Vrijdag, terwijl ik net de tekst las uit Jesaja 53 -de straf die ons de VREDE aanbrengt, was op Hem….over jouw veranderde leven te lezen…Bedankt!

  • hallo Henny,
   bedankt voor je leuke reactie! Door het boekje meer dan timmerman ben ik heel anders over Jezus gaan denken, mooi dat jouw man dat boekje ook gebruikte.
   heel veel sterkte met alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in