vastgelopen

0
2171

In die tijd kreeg ik ook een vriendin, waarmee ik zelfs nog verloofd ben geweest. Maar diep in mijn hart wilde ik liever met die relatie stoppen. Ik wilde ook dolgraag weg uit Den Helder, maar ook dat was niet mogelijk. Ik kwam steeds meer klem te zitten. En op het werk zat ik maar te piekeren en kreeg ik steeds meer last van rare angsten en benauwdheid

Ik zag bv eens iets op tv over aids (die ziekte kwam net op in die tijd) en ik kreeg een geweldige angst dat ik dat ook zou hebben. Ik zag bijvoorbeeld overal nieuwe moedervlekken ontstaan. Ik was er doodsbenauwd voor en besloot uiteindelijk maar een aids-test te doen. Gelukkig: negatief. Maar nieuwe angsten dienden zich al spoedig weer aan. Ik had in die tijd ook heel veel spanning. Ik was altijd een beresterke kerel geweest en nu ineens een psychisch zwak poppetje.

Ik moest echt een andere baan krijgen (weer onder de mensen) en gelukkig lukte dat ook. Nieuwe baan, nieuwe omgeving. Maar de angst en de spanning raakte ik niet zomaar kwijt. Die nam ik gewoon mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in