moslim uit Iran krijgt een openbaring van Jezus Christus en woont nu in Israël

0
245

in de moslimwereld gebeuren er hele bijzondere dingen, regelmatig openbaart Jezus Christus zich op zeer bijzondere wijze aan moslims. Hier zo’n verhaal ..

Ramin is geboren in Iran en groeide op als sjiitische moslim. In zijn hele jonge leven hoorde hij niets anders dan slechte dingen over Israel en de Joden. Hem verteld dat de Islam de laatste en de beste godsdienst is. Hij probeerde een goede moslim te zijn en deed zijn uiterste best. Hij sloeg zichzelf zelfs met kettingen in de hoop om op die manier naar de hemel te mogen gaan.

Toen hij 16 jaar oud was gebeurde er iets wat zijn leven veranderde. Eigenlijk begon die verandering al eerder want hij zag zoveel slechte dingen op de straten. Mensen die publiekelijk werden geexecuteerd hangend aan een kraan, mensen die gemarteld en geslagen werden. Er werd hem verteld dat dit ongelovigen waren, vijanden van Allah, zionisten of spionnen voor Israel.

Op 16 jarige leeftijd werd hij gearresteerd en gemarteld door het regime in Iran. Hij ging naar een bruiloft en zat in de auto van een paar familieleden, ze gaven hem een lift. De mensen die in de auto zaten hadden wat alcohol op en dat mag niet op basis van de islamitische wet. De enige misdaad van Ramin was dat hij in die auto zat. Bij het islamitische checkpunt werd iedereen in een bus gestopt. De bus zat stampvol met gearresteerde mensen, allemaal voor verschillende redenen.

Ze brachten hem naar een gevangenis. iedereen werd daar compleet uitgekleed en vervolgens gemarteld. Ze gooiden ijskoud water over hen heen en sloegen hen vervolgens  met dikke elektrische kabels. vervolgens werd iedereen in een klein kamertje gegooid waar bijna geen zuurstof was waardoor Ramin bijna stikte. En dat allemaal omdat hij in een auto zat waarin iemand wat alcohol had gebruikt.

Ramin zag de wreedheid van de mensen die hem mishandelden. Hij vroeg zich af: is dat islamitische gerechtigheid? Ramin begon te twijfelen aan de Islam. Wat is dit voor religie, wat is dit voor gerechtigheid.

Zijn moeder zei: nee, de Islam is goed, deze mensen laten het er alleen maar slecht uitzien. Vervolgens begon hij zijn eigen onderzoek te doen. Hij begon te lezen met vertaling. Dit om te kijken of wat de Koran zegt en wat dit regime doet in tegenspraak is met elkaar. Hij kwam erachter dat de koran vol geweld staat. Degenen die niet in Allah geloven moeten gedood worden (luister naar wat Ramin zelf zegt in de video hieronder vanaf 04:20).

Toen hij deze dingen las dacht hij: dit kan nooit van God zijn. Hij verloor zijn geloof in de Islam totaal. Maar hij bleef met de existentiële vragen zitten: waar kom ik vandaan? Wie heeft deze wereld gemaakt? Als er een God is, wie is hij dan?

Op 19 jarige leeftijd hoorde hij voor het eerst over Jezus. Hij hoorde dat via een radiozender die uitzond van buiten Iran. Het deed hem in eerste instantie niet veel. Een paar weken later hoorde hij via een satellietuitzending opnieuw over Jezus. Dat Hij voor hem was gestorven en dat Hij was opgestaan uit de dood. Dat was volgens Ramin te mooi om waar te zijn. Later hoorde hij voor de derde keer opnieuw over Jezus.

Toen bad hij: oke Jezus, als dit allemaal waar is vraag ik U om het me te laten zien. Ik wil weten of het echt is, laat me iets zien.

Meteen nadat hij dit had gezegd gaat er een hitte door zijn hand en vervolgens door zijn hele lichaam. Hij begon te trillen en te beven en te huilen. Hij voelde liefde, vrede en blijdschap wat hij nog nooit eerder in zijn leven had ervaren. Hij voelde dat er een last van zijn schouder af werd getild. Hij begon liefde voor mensen te voelen, zelfs voor mensen die hem pijn hadden gedaan. Het was een onmiddellijke transformatie.

Vol van vreugde ging hij naar het huis van zijn moeder. Zijn moeder was al jarenlang ziek. Jarenlang was er tot Allah gebeden om genezing, ook in de moskee. maar het hielp niet, ze bleef ziek. Zijn moeder zag meteen dat er iets heel bijzonders met hem was gebeurd, zijn hele gezicht glansde. Hij legde zijn handen op zijn moeder, bad voor zijn moeder en ze werd meteen compleet genezen. Ook zijn moeder ging hierdoor in Jezus geloven net als vervolgens zijn zussen en zijn broers.

In Iran gebeuren hele bijzondere dingen. Er is een ondergrondse beweging met miljoenen mensen die Jezus hebben ontmoet. Waarschijnlijk zijn er 8 miljoen christenen, dat is 10% van de bevolking.

Ramin is later ontsnapt uit Iran. Hij kwam eerst in de Verenigde Staten terecht. Hier ontmoette hij een Messiaanse Jodin (een Jodin die Jezus heeft leren kennen). Ze werden verliefd, gingen trouwen en verhuisden uiteindelijk naar Israël.

Dit ongelooflijke verhaal is hieronder te bekijken. Het is in het Engels maar de vertaling kan worden aangezet. Klik eerst op youtube en vervolgens op de vertaling knop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in