Ben Dekker: ik stond op het punt om uit het leven te stappen

0
1335

Ben Dekker was al 25 jaar depressief en bracht zelfs een jaar in een inrichting door. Nadat hij uit de inrichting was ontslagen werd hij op een ochtend wakker en hij dacht: “wat ik ook doe, de omstandigheden zullen altijd hetzelfde blijven. Er is geen enkele hoop meer op verandering”. Hij besloot dan ook een einde te maken aan zijn leven en ging op weg naar het treinstation.

Vlakbij het station was daar ineens een jongeman die hem over Jezus begon te vertellen. Hij vertelde Ben wat Jezus voor hem zou kunnen betekenen. Maar Ben was zo in de war door al die jaren met psychiaters, medicijnen, drugs en alcohol dat hij geen idee had waar die jongen het over had. De jongen daagde Ben uit om met hem te bidden en dat deden ze. Het gebed ging als volgt:

“Jezus Christus, als U mijn God en redder bent, raak me dan alstublieft aan en verander mijn leven”.

En, zoals Ben het zelf zegt: “vanaf dat moment, in 1 moment van tijd is mijn leven radicaal veranderd. Nooit meer vanaf dat moment, tot op de dag van vandaag, geen depressies meer, geen alcohol meer, geen pillen meer, geen psychiaters meer. Vanaf dat moment is mijn leven vervult met een blijdschap, met een vrede en rust”.

Ben reist nu de wereld rond om overal te vertellen dat er hoop is. Dat Jezus Christus je kan helpen, hoe hopeloos je situatie ook lijkt te zijn.

bekijk hieronder het indrukwekkende verhaal.

 

Ben Dekker was ook te gast in het programma hour of power, hieronder het fragment

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in